Domowy wyrób alkoholu. Ajerkoniak i nie tylko
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Dragon
Dobrze przygotowany domowy alkohol to przede wszystkim wspaniały smak, aromat i kolor. Zaprezentowane receptury, przekazywane często z pokolenia na pokolenie, to wypróbowane sposoby na wyśmienite likiery, babcine nalewki, wódki czy napitki. Zebrane przepisy pozwolą wzbogacić domową kuchnię nie tylko od święta.
Dobrze przygotowany domowy alkohol to przede wszystkim wspaniały smak, aromat i kolor.
Zaprezentowane receptury, przekazywane często z pokolenia na pokolenie, to wypróbowane sposoby na wyśmienite likiery, babcine nalewki, wódki czy napitki.
Zebrane przepisy pozwolą wzbogacić domową kuchnię nie tylko od święta.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.