Fermentacja warzyw

Fermentacja warzyw

Autorzy: Kirsten Shockey , Christopher Shockey

Wydawca: VIVANTE

Fermentacja ? gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Fermentacja ? gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami ? dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

Dzięki tej książce poznasz również:

? podstawy procesów fermentacji,

? rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,

? problemy, jakie możesz napotkać,

? przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet? desery!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2017
368
Fermentacja warzyw
978-83-65601-20-9
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.