Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

Autorzy: Peter H.r. Green , Rory Jones

Wydawca: Galaktyka

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
- przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
- wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
- odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
- podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2016
300
Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Ewa Kleszcz
978-83-7579-551-6
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.