Jak przestać być swoim własnym wrogiem

Jak przestać być swoim własnym wrogiem

Autor: Alba Cardalda

Wydawca: Buchmann

Przestań sabotować samego siebie!Dowiedz się, jak odebrać wewnętrznemu krytykowi władzę nad swoim życiem i odzyskać spokój oraz pewność siebie.

Często naszymi największymi wrogami w codziennym życiu jesteśmy my sami.Nasze lęki, wątpliwości i negatywne myśli blokują rozwój i nie pozwalają cieszyć się szczęściem.

Psycholożka i neuropsycholożka Alba Cardalda pokazuje, jak rozpoznawać te sabotujące wzorce i zmieniać je w sposób skuteczny, tak aby budować relację z samym sobą opartą na szacunku i zrozumieniu.Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się zastępować destrukcyjne myśli konstruktywnymi działaniami i odzyskasz kontrolę nad swoim życiem.

Dowiesz się, jak powiedzieć „stop” własnym ograniczeniom w sposób zgodny z twoimi wartościami – i w końcu żyć w pełni po swojemu.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Przestań sabotować samego siebie! Dowiedz się, jak odebrać wewnętrznemu krytykowi władzę nad swoim życiem i odzyskać spokój oraz pewność siebie.

Często naszymi największymi wrogami w codziennym życiu jesteśmy my sami. Nasze lęki, wątpliwości i negatywne myśli blokują rozwój i nie pozwalają cieszyć się szczęściem.

Psycholożka i neuropsycholożka Alba Cardalda pokazuje, jak rozpoznawać te sabotujące wzorce i zmieniać je w sposób skuteczny, tak aby budować relację z samym sobą opartą na szacunku i zrozumieniu. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się zastępować destrukcyjne myśli konstruktywnymi działaniami i odzyskasz kontrolę nad swoim życiem.

Dowiesz się, jak powiedzieć „stop” własnym ograniczeniom w sposób zgodny z twoimi wartościami – i w końcu żyć w pełni po swojemu.

Dodatkowe informacje

Rozwój osobisty
1 stycznia 2025
256
Jak przestać być swoim własnym wrogiem
Urszula Kania
978-83-8425-636-7
pl
Miękka ze skrzydełkami

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.