Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

Autor: Zbigniew Prokopczuk

Wydawca: Olimp media

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
144
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
978-83-7707-373-5
Sekrety polskiej kuchni
Miękka ze skrzydełkami
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.