Kuchnia bez chemii. Jedz w zgodzie z naturą

Kuchnia bez chemii. Jedz w zgodzie z naturą

Autorzy: Patrycja Mazur , Joanna Tomaczewska

Wydawca: Bellona - Wydawnictwo Olesiejuk

Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych, czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku? Koniecznie przeczytaj tę książkę! Dzięki autorkom, dyplomowanym specjalistkom żywieniowym, dowiesz się m.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych, czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku?
Koniecznie przeczytaj tę książkę!

Dzięki autorkom, dyplomowanym specjalistkom żywieniowym, dowiesz się m.in. dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów.

Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2016
160
Kuchnia bez chemii. Jedz w zgodzie z naturą
978-83-274-4159-1
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.