Kuchnia polskich Kresów

Kuchnia polskich Kresów

Autor: Ryszard Jan Czarnowski

Wydawca: Rytm

Kolejny tom serii "Moje Kresy" opisuje tradycje, zwyczaje i przepisy kulinarne często zapomniane. Receptury, których rodzicielstwo przypisują sobie narody z innych części Europy, zamieszczone w tej książce po to, byśmy nie zapominali o naszych kuchennych tradycjach.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Kolejny tom serii "Moje Kresy" opisuje tradycje, zwyczaje i przepisy kulinarne często zapomniane. Receptury, których rodzicielstwo przypisują sobie narody z innych części Europy, zamieszczone w tej książce po to, byśmy nie zapominali o naszych kuchennych tradycjach.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2020
312
Kuchnia polskich Kresów
978-83-7399-846-9
Moje Kresy
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.