Kuchnia śląska potrawy tradycyjne

Kuchnia śląska potrawy tradycyjne

Autor: Barbara Jakimowicz-Klein

Wydawca: Astrum

Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2014
278
Kuchnia śląska potrawy tradycyjne
978-83-7277-709-6
Kuchnia i diety
Miękka
2

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.