Łosoś i pstrąg przygotowanie i podawanie porady profesjonalistów

Łosoś i pstrąg przygotowanie i podawanie porady profesjonalistów

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Rea

Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb ? delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach. Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb ? delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach.
Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są bardzo zdrowe a ich przyrządzenie nie zajmuje zbyt dużo czasu.
Szef kuchni odkryje sekrety kulinarne i nauczy was przygotowawać i podawać potrawy tak, jak w najlepszych restauracjach.

Dodatkowe informacje

Poradniki
1 stycznia 2010
54
Łosoś i pstrąg przygotowanie i podawanie porady profesjonalistów
978-83-7544-251-9
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.