Mięsa od a do z

Mięsa od a do z

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Arti

W Mięsach od A do Z zebraliśmy przepisy na potrawy z drobiu,wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej popularnych Dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny. Ponadto proponujemy ciekawy zestaw receptur na wędliny, pasztety i galarety.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

W Mięsach od A do Z zebraliśmy przepisy na potrawy z drobiu,wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej popularnych Dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny.
Ponadto proponujemy ciekawy zestaw receptur na wędliny, pasztety i galarety.

Dodatkowe informacje

Inne
1 stycznia 2015
184
Mięsa od a do z
978-83-7740-434-8
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.