Pomidory kuchnia smakosza

Pomidory kuchnia smakosza

Autor: Cornelia Schinharl

Wydawca: Mak

? Urozmaicone przepisy. Pomidory ? marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany ? smakują przy każdej okazji. ? Cenne informacje. O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

? Urozmaicone przepisy.
Pomidory ? marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany ? smakują przy każdej okazji.
? Cenne informacje.
O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym.
? Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.

Dodatkowe informacje

Poradniki
1 stycznia 2011
144
Pomidory kuchnia smakosza
978-3-86380-006-2
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.