Przetwory domowe z warzyw

Przetwory domowe z warzyw

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Rea

Na pewno wiecie, co to są (a może już sami próbowaliście przyrządzić) solone ogórki z czosnkiem, kiszona kapusta czy kompot z rabarbaru. W książce znajdziecie tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne sposoby na przygotowanie smakowitych przetworów.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Na pewno wiecie, co to są (a może już sami próbowaliście przyrządzić) solone ogórki z czosnkiem, kiszona kapusta czy kompot z rabarbaru. W książce znajdziecie tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne sposoby na przygotowanie smakowitych przetworów.
Marynowany kalafior, ocet estragonowy czy chrzanowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków, ostry sos po gruzińsku... to tylko niektóre z przepisów, które na pewno Was zainteresują i uzupełnią Waszą wiedzę o domowych sposobach przetwarzania i konserwowania warzyw.
Książka dostarcza również mnóstwo wyczerpujących informacji o przechowywaniu warzyw zarówno w postaci świeżej jak i przetworzonej oraz o ich właściwościach leczniczych i spożywczych. Jednym słowem: przetwory domowe bez tajemnic!Przeczytaj, wypróbuj przepisy, poczęstuj i zaskocz znajomych nowymi pomysłami!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2018
104
Przetwory domowe z warzyw
978-83-7993-348-8
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.