Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni

Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Olimp media

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
144
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
978-83-7707-375-9
Sekrety polskiej kuchni
Miękka ze skrzydełkami
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.