SMART VEGAN. Wykorzystaj swój spryt w kuchni roślinnej
Autor: Aśka Rzeźnik
Wydawca: Wegańskie Banialuki
O czym jest ta książka? O weganizmie, czyli ? w telegraficznym skrócie ? o diecie roślinnej. O tym, jak bezboleśnie na tę dietę przejść. I o gotowaniu. Przede wszystkim o gotowaniu. Oczywiście gotowaniu roślinnym i tym, jak się go błyskawicznie nauczyć.
O czym jest ta książka? O weganizmie, czyli ? w telegraficznym skrócie ? o diecie roślinnej. O tym, jak bezboleśnie na tę dietę przejść. I o gotowaniu. Przede wszystkim o gotowaniu. Oczywiście gotowaniu roślinnym i tym, jak się go błyskawicznie nauczyć.
Znajdziesz w niej szeroki wachlarz wyczerpujących porad na temat diety wegańskiej w codziennym życiu oraz ogrom przepisów na pyszne i przede wszystkim łatwe roślinne śniadania, smarowidła do pieczywa, obiady, przekąski na drugie śniadanie do pracy oraz desery. Z przepisami z tej książki poradzisz sobie nawet jeśli dotąd gotowałeś jedynie wodę na herbatę!
- twarda oprawa
- 256 stron
- aż 82 przepisy
- kategorie przepisów: podstawowe, śniadania, do chleba, przekąski do lunchboxa, obiady, sałatki, słodkości
- zbilansowany jadłospis w 100% roślinny na 5 dni
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.