Suwała baron i inni przepisy i opowieści

Suwała baron i inni przepisy i opowieści

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Dwie Siostry

Książka kucharska pełna przepisów i opowieści dwóch znakomitych szefów kuchni i ich współpracowników. Ozór wołowy z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, plaster miodu z wędzoną śmietaną? To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała ? szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron ? szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka kucharska pełna przepisów i opowieści dwóch znakomitych szefów kuchni i ich współpracowników.

Ozór wołowy z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, plaster miodu z wędzoną śmietaną? To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała ? szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron ? szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.
Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca flaki z lina czy pierogi ze szczupaka. Całości dopełnia barman, czyli Julian Karewicz, który serwuje oryginalne drinki, takie jak ogórkowy gin i rabarbarowe mohito.

Razem to ponad 100 smakowitych przepisów ? prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Smacznego!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2015
320
Suwała baron i inni przepisy i opowieści
978-83-63696-75-7
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.