Toskania i umbria. Inspirator podróżniczy

Toskania i umbria. Inspirator podróżniczy

Autor: Magdalena Ciach-Baklarz

Wydawca: Pascal

TOSKANIA I UMBRIA – pomysł na idealne wakacje!

Twój inspirator zaprowadzi cię w każdy zakamarek Toskanii i Umbrii.Nic cię nie ominie!

Z nami zanurzysz się w inspirujący klimat toskańskich miasteczek, położonych wśród wzgórz, winnic i gajów oliwnych – Pienzy, Cortony czy San Gimignano.W Val d’Orcia spełnisz marzenia o idealnych zdjęciach.Poznasz esencję Toskanii zawartą w fascynujących miastach regionu – Florencji, Sienie i Lukce.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

TOSKANIA I UMBRIA – pomysł na idealne wakacje!

Twój inspirator zaprowadzi cię w każdy zakamarek Toskanii i Umbrii. Nic cię nie ominie!

Z nami zanurzysz się w inspirujący klimat toskańskich miasteczek, położonych wśród wzgórz, winnic i gajów oliwnych – Pienzy, Cortony czy San Gimignano. W Val d’Orcia spełnisz marzenia o idealnych zdjęciach. Poznasz esencję Toskanii zawartą w fascynujących miastach regionu – Florencji, Sienie i Lukce. Odkryjesz Umbrię, gdzie wypoczniesz i pozwiedzasz w trybie slow, a na wybrzeżu Jeziora Trazymeńskiego spędzisz czas aktywnie na rowerze w otoczeniu zieleni i ciszy.

Wspólnie z Magdaleną Ciach-Baklarz opracowaliśmy przewodnik po krainie słońca, która zachwyca pejzażami i bogactwem natury, sztuki i historii. Znajdziesz w nim ranking atrakcji i rekomendacje autorki, knajpki polecane przez miejscowych, intuicyjną nawigację, a do wszystkich wyjątkowych miejsc doprowadzi cię rozkładana mapa.

Magdalena Ciach-Baklarz – autorka popularnego bloga o Włoszech Italia poza szlakiem. Specjalizuje się w podróżach slow i enokulinarnych, najchętniej poza głównymi szlakami turystycznymi.

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2025
208
Toskania i umbria. Inspirator podróżniczy
978-83-8317-485-3
pl
Inspirator podróżniczy
Miękka ze skrzydełkami
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.