Tradycje kulinarne japonii

Tradycje kulinarne japonii

Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Wydawca: HANAMI

Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2006
176
Tradycje kulinarne japonii
83-60740-00-3
Miękka

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.