Tylko tofu
Autor: Amelia Wasiliev
Wydawca: Buchmann
Zdrowe, tanie i pyszne! W tej książce znajduje się aż 65 smakowitych przepisów, dzięki którym dowiesz się, co zrobić z najpopularniejszym wegańskim produktem ? bogatym w żelazo, lekkostrawnym i łatwym w przygotowaniu. Coraz większa dostępność tofu w sklepach sprawia, że przestało być ono traktowane w kuchni jako wymyślny dodatek, a na stałe zagościło w naszych jadłospisach jako fantastyczny zamiennik mięsa.
Zdrowe, tanie i pyszne! W tej książce znajduje się aż 65 smakowitych przepisów, dzięki którym dowiesz się, co zrobić z najpopularniejszym wegańskim produktem ? bogatym w żelazo, lekkostrawnym i łatwym w przygotowaniu. Coraz większa dostępność tofu w sklepach sprawia, że przestało być ono traktowane w kuchni jako wymyślny dodatek, a na stałe zagościło w naszych jadłospisach jako fantastyczny zamiennik mięsa.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.