Upiecz to! Porażkoodporne przepisy na miarę każdej kuchni

Upiecz to! Porażkoodporne przepisy na miarę każdej kuchni

Autor: Rukmini Iyer

Wydawca: Znak Literanova

GDYBY NA ŚWIECIE MIAŁA ISTNIEĆ TYLKO JEDNA KSIĄŻKA KUCHARSKA, BYŁABY NIĄ WŁAŚNIE TA! Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym foodie – ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu? Jeśli odpowiedziałeś „tak” na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś – Upiecz to! gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

GDYBY NA ŚWIECIE MIAŁA ISTNIEĆ TYLKO JEDNA KSIĄŻKA KUCHARSKA, BYŁABY NIĄ WŁAŚNIE TA!

Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym foodie – ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu?

Jeśli odpowiedziałeś „tak” na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś – Upiecz to! gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych. Te dania praktycznie robią się same!

Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!

Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.

Składniki: Do wyboru, do koloru – książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!

Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!

Uwagi:

Przepisy są porażkoodporne – po prostu nie da się ich zepsuć!

Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo.

Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amator…

…a efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
240
Upiecz to! Porażkoodporne przepisy na miarę każdej kuchni
Maria Borzobohata-Sawicka
978-83-240-7144-9
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.