Wędzenie dla smakoszy ryby mięso warzywa pieczywo orzechy i inne

Wędzenie dla smakoszy ryby mięso warzywa pieczywo orzechy i inne

Autor: Cosima Bellersen Quirini

Wydawca: Rea

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarząnam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzeniawyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa,sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macieteraz szansę zmienić zdanie.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarząnam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzeniawyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa,sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macieteraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej,pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach– Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentujecały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją sięeksperymentować.
• Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
• Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
• Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomitewędzonki.
Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2017
128
Wędzenie dla smakoszy ryby mięso warzywa pieczywo orzechy i inne
978-83-7993-282-5
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.