Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Autor: Franciszek Wolski
Wydawca: Arystoteles
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb...
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia
- wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.