Wegańskie rameny
Autor: Marcin Wojtasik
Wydawca: Buchmann
Andrzej Wojtasik, współzałożyciel sieci restauracji Yatta Ramen, pasjonat japońskiej kuchni i entuzjasta ramenu, od lat popularyzuje to danie w Polsce.W swojej autorskiej książce kulinarnej prezentuje ponad 50 przepisów na ramen w wersji wegańskiej, inspirowanej bezmięsną kuchnią Japonii sprzed rewolucji Meiji oraz tradycjami kulinarnymi Chin i Korei.
Pozostając wierny klasycznym zasadom przyrządzania ramenu, proponuje zarówno klasyczne, jak i bardziej nietypowe interpretacje — idealne dla każdego, kto chce spróbować swoich sił z jednym z najmodniejszych dań azjatyckich ostatnich lat.Ponadto w książce znaleźć można wiele fascynujących informacji o ramenie, listy niezbędnych składników oraz wiele praktycznych porad.
Andrzej Wojtasik, współzałożyciel sieci restauracji Yatta Ramen, pasjonat japońskiej kuchni i entuzjasta ramenu, od lat popularyzuje to danie w Polsce. W swojej autorskiej książce kulinarnej prezentuje ponad 50 przepisów na ramen w wersji wegańskiej, inspirowanej bezmięsną kuchnią Japonii sprzed rewolucji Meiji oraz tradycjami kulinarnymi Chin i Korei.
Pozostając wierny klasycznym zasadom przyrządzania ramenu, proponuje zarówno klasyczne, jak i bardziej nietypowe interpretacje — idealne dla każdego, kto chce spróbować swoich sił z jednym z najmodniejszych dań azjatyckich ostatnich lat. Ponadto w książce znaleźć można wiele fascynujących informacji o ramenie, listy niezbędnych składników oraz wiele praktycznych porad.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.