Zioła i kwiaty na talerzu
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Olimp media
Zioła i kwiaty nadają potrawom wyjątkowy charakter – risotto z cytryną i miętą nie jest banalnym dodatkiem do mięsa czy ryby, a sałatka z łososiem udekorowana bratkami zamienia się w romantyczną przekąskę.Polecamy przepisy na te i wiele innych przysmaków z bazylią, tymiankiem, rozmarynem, czosnkiem niedźwiedzim, szałwią, bratkami, chabrami, lawendą, czarnym bzem… Znajdziesz tu także informacje na temat uprawy ziół i jadalnych kwiatów, m.
Zioła i kwiaty nadają potrawom wyjątkowy charakter – risotto z cytryną i miętą nie jest banalnym dodatkiem do mięsa czy ryby, a sałatka z łososiem udekorowana bratkami zamienia się w romantyczną przekąskę.Polecamy przepisy na te i wiele innych przysmaków z bazylią, tymiankiem, rozmarynem, czosnkiem niedźwiedzim, szałwią, bratkami, chabrami, lawendą, czarnym bzem… Znajdziesz tu także informacje na temat uprawy ziół i jadalnych kwiatów, m.in. gdzie najlepiej założyć ziołową rabatę oraz jak urządzić herbarium na balkonie lub parapecie.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.