Zioła polskie. Wykorzystanie lecznicze, kosmetyczne, kulinarne, domowe
Autor: Monika Gajewska-Okonek
Wydawca: SBM
Życie codzienne daje nam wiele okazji do stosowania ziół.Do dziś niektóre z nich dostarczają barwników, mogą także konserwować żywność, dodawać aromatycznego smaku potrawom czy dezynfekować czyszczone powierzchnie.Możemy z nich stworzyć niecodzienne kiszonki, środki czystości i kosmetyki.
Zdziwicie się, ile dobrego oferują nam zioła, które są tak blisko nas.
Życie codzienne daje nam wiele okazji do stosowania ziół. Do dziś niektóre z nich dostarczają barwników, mogą także konserwować żywność, dodawać aromatycznego smaku potrawom czy dezynfekować czyszczone powierzchnie. Możemy z nich stworzyć niecodzienne kiszonki, środki czystości i kosmetyki.
Zdziwicie się, ile dobrego oferują nam zioła, które są tak blisko nas.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.