Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Autor: Donna Schwenk

Wydawca: Vital

Autorka ujawnia związek pomiędzy pozbawioną równowagi florą jelitową i dolegliwościami takimi jak nadciśnienie, alergie, depresja, autyzm, zespół jelita drażliwego i wiele innych. Instruuje, jak się ich pozbyć spożywając probiotyczne produkty ? kefir, kombuchę i kiszone warzywa.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Autorka ujawnia związek pomiędzy pozbawioną równowagi florą jelitową i dolegliwościami takimi jak nadciśnienie, alergie, depresja, autyzm, zespół jelita drażliwego i wiele innych. Instruuje, jak się ich pozbyć spożywając probiotyczne produkty ? kefir, kombuchę i kiszone warzywa. Stosując opracowany przez nią program żywieniowy możesz zalać swój organizm miliardami pożytecznych bakterii, które zneutralizują chemiczne związki w ciele i pozwolą mu uzdrowić się w naturalny sposób. Znajdziesz tu ponad 100 przepisów na proste i smaczne potrawy zawierające probiotyczną żywność, od koktajli po desery. Poznasz również przydatne informacje dotyczące korzystnych właściwości prebiotyków takich jak jabłka, brokuły, cebula czy miód.

Naturalna żywność gwarancją zdrowia!

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2016
324
Żywność probiotyczna. Neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby
Anna Lewicka
978-83-65404-19-0
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.